Головне

Селюк: Готові зіграти на нейтральному полі

05.03.2012 19:30 383 0

Перенесений через неготовність стадіону матч "Таврії" та донецького "Металургу" може бути зіграний за межами Криму.

Про це заявив віце-президент "Таврії" Дмитро Селюк в інтерв'ю сайту tavriya.eu.

"Незважаючи на форс-мажорні обставини, які передували поєдинку, я б хотів принести свої вибачення вболівальникам, а також тренерському штабу та футболістам обох команд", - почав він.

"Нинішньої зими в Європі у зв'язку з поганими погодними умовами було перенесено чимало ігор в національних чемпіонатах. На жаль, "Таврія" теж постраждала від капризів природи. Проте, в Європі не велися розмови про те, щоб зарахувати комусь технічну поразку. Стелив хтось плівку чи ні, матчі просто переносили на іншу дату. Вважаю, що так правильно було б вчинити і щодо нашої гри з "Металургом", - вважає він.

На думку Селюка те, що прем'єр-ліга України на три тури скасувала тренування команд перед матчами у зв'язку з незадовільним станом полів говорить про те, що по всій Україні є проблеми з газонами.

"А якщо взяти до уваги, що в Криму за останні тридцять років не було таких суворих погодних умов у вигляді рясного снігу і морозу, то зараховувати "Таврії" технічну поразку, вважаю, неправильно". - наголосив він.

"Проаналізувавши ситуацію, що склалася у всіх містах країни, побачили, що в матчах прем'єр-ліги задіяні всі стадіони, крім другого стадіонів донецького "Шахтаря" і київського "Динамо" - РСК "Олімпійський" та ім. Лобановського. Керуючись спортивним принципом, ми провели переговори і отримали дозвіл "Динамо" надати стадіон ім. Лобановського на безкоштовній основі для перегравання матчу з "Металургом", - повідомив він.

Селюк додав, що у клубі вірять у "мудре і правильне рішення прем'єр-ліги і Федерації футболу України", і в те, "що керівництво, тренерський штаб і футболісти ФК "Металург" на перше місце поставлять спортивний принцип, яким повинні керуватися в будь-якому виді спорту".

Коментарі ()