Головне

Луческу: "Це навіть не футбольний матч був"

04.03.2012 20:09 349 0

У матчі проти "Шахтаря" завоював очко тими способами, які вважав прийнятними для досягнення позитивного результату.

Про це заявив тренер "Шахтаря" Мірча Луческу, пише сайт клубу.

"Складно аналізувати такий поєдинок. Це навіть не футбольний матч був. Другий тайм взагалі практично не грали. Хоча додали шість хвилин ... Напевно, можна було додавати п'ятнадцять", - сказав він.

"Незважаючи на те що показував "Дніпро" - хоча така команда не повинна демонструвати подібний футбол, - ми теж зіграли дуже погано. Можу сказати, що фізично виглядали дуже добре, мали повну перевагу. У плані володіння - диктували супернику свої умови. Але при цьому неправильно трактували власні атакуючі дії", - зазначив тренер

Відчувалося, що ми поспішали швидше домогтися позитивного результату, і це приводило до великої кількості помилок. Йдеться про те, як ми інтерпретували моменти саме у фазі атаки. Суперник знав, як грамотно нас нервувати, фолити, як симулювати і "валятися" на футбольному полі", - продовжив Луческу.

Також тренер похвалив свого суперника - команду Хуанде Рамоса.

"Про "Дніпро" я можу сказати, що вони молодці - добилися того, чого хотіли, завоювали очко тими способами, які вважали прийнятними для досягнення позитивного результату", - зазанчив він.

"Дуже детально проаналізуємо цю гру. Є багато речей, про які потрібно поговорити. А ще мене здивувала деяке трактування епізодів нашими досвідченими футболістами - вони повинні були інакше пристосуватися. А вийшло так, що, за великим рахунком, підлаштувалися під гру "Дніпра", - підсумував Луческу.

Коментарі ()