Головне

Буряк: На старті команда показала непоганий футбол

03.03.2012 20:17 349 0

Попри домашню поразку від "Волині" футбол, що показала "Олександрія" в цілому був непоганим.

Про це клубній прес-службі заявив тренер команди Леонід Буряк. 

"Перш за все від імені футболістів, тренерів, президента клубу хочу висловити слова щирої дяки за титанічну працю працівникам клубу, представникам МНС,  студентам, котрі попри тяжкі погодні умови, зуміли підготувати хороше поле для проведення матчу. Тому і гра вийшла хорошою на цей час". - почав він.

"Епізодично перевага була на боці нашої команди, добре контролювали гру. Непогана гра була, коли диктували умови супернику. Тим футбол і цікавий, що ставить команду в такі умови, коли інша команда помиляється. Була боротьба, моменти, емоції, а хто виграв, то інша справа", - вважає Буряк. 

Він сказав, що замінив Дениса Ковбу, бо досвідчений  футболіст повністю ще не відновився після отриманої травми, дещо підсів, тому вирішили його поберегти на інші матчі.

"Дійсно, ми могли повести в рахунку коли Макрієв двічі виходив віч-на-віч з голкіпером лучан, поперечина в першому таймі. З цього і складається футбол, на який приходять тисячі глядачів". - зазначив тренер.

"Чому не забив? Причина криється в майстерності гравця. І все ж на старті команда показала непоганий  футбол", - переконаний Буряк.

Коментарі ()