Головне

Дем'яненко: Мені сподобалося, що на полі була команда

03.03.2012 19:20 379 0

"Волинь" перемогла "Оллександрію", показавши непогану гру, але команді ще є куди рости, тому роботи над помилками все ще вистачатиме.

Про це після матчу заявив головний тренер луцької команди Анатолій Дем'яненко, повідомляє фан-сайт клубу fcvolyn.net.

"Сьогодні мені дуже сподобалось, що на полі була команда. Гравці зуміли зібратися й дали позитивний результат, незважаючи на не надто добрий стан газону, й на те, що "Олександрії" також дуже потрібні були очки. Якщо говорити про суперника, то ми чекали від олександрійців саме такої гри". - почав він.

"Втім, я незадоволений помилками на початку другого тайму, коли наші оборонці допустили два виходи сам на сам з Недільком. У першому таймі були деякі претензії до Леандро, але сварити ми нікого не будемо, будемо працювати над помилками. А от кого хотів би видзначити за підсумками матчу, то це Пилипчука – у Сергія вийшов гарний дебют", - вважає тренер.

За його словами, Романчук пропустив гру гру, бо вчора на тренуванні, яке проводили на штучному газоні, потягнув м’язи й тому його поберегли.

"Як команда адапутвалася до вимог нового тренера? Хотів би зазначити, що Віталій Кварцяний зробив багато для волинського футболу. І ви бачите, що в команді залишилось багато гравців, який підбирав саме він. Я поки проводив лише точкову селекцію". - відповів екс-"динамівець".

"Скажу, що важко одразу все змінити в команді – атмосферу, психологію. Але я намагаюсь працювати так, аби футболісти не мучилися на полі, а отримували задоволення від гри", - резюмував Дем'яненко.

Коментарі ()