Головне

Селезньов: На "дніпрян" налаштовуємося серйозно

02.03.2012 20:36 389 0

"Дніпро" - непогана команда і досить серйозний суперник, але у донецьких "гірників" нема іншого вибору, окрім перемоги у черговій грі першості України.

Про це на відкритому тренуванні "Шахтаря" заявив нападник команди Євген Селезньов.

"Я готовий зіграти, але все залежить від тренера. Як команда налаштовується на "Дніпро"? Серйозно. Попередні дві нічиї не мають ніякого значення", - запевнив він.

"З "Дніпром"? пов'язаний тільки минулий сезон. Зараз я пов'язаний з "Шахтарем", - відповів він на питання про колишню команду.

Втім, Селезньов зазначив, що з екс-партнерами завжди спілкується, і не тільки про ігри, а й про життя, бо у "Дніпрі" залишилося багато друзів, з якими він підтримує хороші стосунки.

"Звичайно "Дніпро. змінився З новим тренером приходять і нові гравці, будь то Рамос або Бессонов. Це природний футбольний процес", - переконаний форвард.

"Не варто собі вибирати суперника на першу або останню гру. Всі суперники дуже важкі, з кожною командою ми зіграємо. Зараз попереду на одне очко "Динамо", але ми будемо налаштовуватися на кожен матч, не важливо, хто буде нам протистояти", - цитує Селезньова terrikon.com.

Коментарі ()