Головне

Сьомін: "Не маємо наміру поступатися першим місцем"

02.03.2012 18:13 335 0
Сьомін: "Не маємо наміру поступатися першим місцем"

Київське "Динамо" не збирається поступатися першим місцем, яке займає за десять турів до закінчення чемпіонату.

Про це заявив наставник киян Юрій Сьомін, розповідаючи про збори, підготовку до матчу з "Арсеналом" та багато іншого, передає кореспондент "Чемпіона".

Про збори

У нас закінчився період зимової підготовки, в ході якої ми провели три збори. Були у нас матчі з сильними суперниками, були з слабкими, але свою програму ми виконали. Вважаю, що рівень готовності нашої команди досить високий. Проте наскільки це відповідає дійсності, підтвердять перші офіційні матчі.

Про новачка Сімовіча

Придбання цього гравця - вибір тренерського складу. У нього хороші фізичні дані. Він непогано підготовлений також тактично. Але рано говорити, що він відразу стане гравцем основного складу. Занадто мало часу він провів з нашою командою. Однак перспектива у нього однозначно є. А фізично потужні, високі гравці лінії захисту нам потрібні.

Про молодих Макаренка і Буяльського

Вони дуже добре себе проявили на зборах. Ми їх будемо обов'язково підключати до першої команди, але з часом. Вони потребують постійної ігрової практики, а я їм її надати не можу. Але ці хлопці - наше майбутнє. Ми обов'язково будемо проводити товариські матчі з молодіжною командою і з "Динамо-2".

Про травмованих

Травмований лише Шевченко. У деяких гравців мікротравми, але вони зможуть зіграти з "Арсеналом". Також травма у Каддурі після Кубка африканських націй.

Про матч з "Арсеналом"

Це буде непростий матч. На сьогоднішній момент "Арсенал" на зборах дуже добре попрацював, добре провів товариські матчі, команда рухається вперед, тому буде дуже важко.

Про мотивацію

Гравці з усією серйозністю ставляться до кожного матчу. Але футбол - це футбол, тут бувають несподіванки. У першій частині чемпіонату в нас були матчі високої якості, були низької, але по самовіддачі ми не повинні пред'являти гравцям претензій.

І гарантувати сьогодні, що ми кожен раз будемо перемагати ніхто не зможе. Але ми не маємо наміру нікому поступатися першим місцем, яке зараз займаємо.

Про газон "Олімпійського"

Я вже перевірив на стан газону - він у відмінному стані, добре пропускає вологу. Ніяких питань по газону немає. На ньому можна показувати хороший футбол.

Про матч Ізраїль - Україна

Я дивився це матч. Я дивлюсь всі матчі, де грають наші гравці - дивився як Мехмеді грав, Вукоєвіч. Що стосується гри "динамівців" у поєдинку Україна - Ізраїль, то мені вони сподобались фізичною готовністю і серйозністю, з якою поставились до гри. Я з оптимізмом дивлюсь на команду Олега Блохіна.

Коментарі ()