Головне

Трансфер Маноласа в "Дніпро" не відбувся

02.03.2012 08:22 357 0

Трансфер грецького захисника Константіноса Маноласа в "Дніпро" не відбувся.

Як повідомили в прес-службі ФК "Дніпро", представники "АЕКа" виставили ряд вимог з переказу коштів, і деякі виявилися неприйнятні для дніпропетровського клубу.

Грецький сайт sport-fm.gr дуже докладно описав всі вимоги, які виставив столичний клуб. Справжнім головним болем греків було зобов'язання перед маленьким клубом "Трасівалос", де Манолас розкрився як футболіст. "АЕК" був зобов'язаний виплатити 30% від суми трансферу захисника в "Дніпро". А це не багато не мало - 200 000 євро.

І ось грецька сторона намагається дещо видозмінити загальноприйняту схему переказу грошей. Обумовлену суму трансферу представники "АЕКа" просять розбити на дві частини. 100 000 євро перевести на рахунок клубу, попередньо оформивши офіційний трансфер саме на цю суму, а решту 600 000 - на інший рахунок за приватному угодою, згідно з якою "Дніпру" відводилися першочергові права на купівлю гравця "АЕКа" до літа 2012 року. При цьому греки зажадали банківські гарантії переказу, побоюючись, що він може бути оскаржений юридично.

Однак дніпропетровська сторона відмовилася йти на ці кроки, і була змушена припинити переговори, інформує fcdnipro.com.

Коментарі ()