Головне

Орбу: Наша задача - не опуститися нижче десятого місця

01.03.2012 22:50 277 0

"Іллічівець" непогано готовий до другої частини сезону, і команда повинна щонайменше не втратити позицій протягом десяти турів, що залишилися.

Про це заявив тренер команди Геннадій Орбу, повідомляє прес-служба маріупольського клубу.

"Залишилося десять турів, в яких ми повинні показати себе з кращого боку. Наша задача - не опуститися нижче десятого місця і при можливості піднятися вгору по турнірній таблиці", - сказав він.

"Всіма новачками тренерський штаб залишився задоволений. Ми думаємо, що і Рустам Худжамов, і Давид Таргамадзе нам допоможуть. Вони досвідчені футболісти і вже пройшли школу Прем'єр-Ліги. Артема Сухоцького ми брали на перспективу, проте його прогрес очевидний, і тренерський штаб ним задоволений. Хоча, він молодий хлопець, і йому ще потрібен час на адаптацію в Прем'єр-Лізі. Те ж саме стосується і Рітварса Ругінса", - вважає Орбу.

За його словами, футболіст такого високого рівня як Давид Таргамадзе здатний швидко зігратися в будь-якому колективі.

"Віценець пропустив чотири гри восени. Але зараз, ми думаємо, він повністю відновився і знаходиться в хорошому фізичному стані. Для того, щоб Віталій швидше набрав ігрову форму, ми домовилися з головним тренером молодіжної збірної про те, що Віценець нинішній збір "молодіжки" пропустить. Ми раді, що Яковенко пішов клубу назустріч", - повідомив тренер.

"Що можу сказати про майбутній поєдинок в Одесі? Виходячи з турнірної ситуації й "Іллічівцю", і "Чорноморцю" потрібна перемога. Я думаю, вийде цікавий безкомпромісний матч", - резюмував Орбу.

Коментарі ()