Головне

"Дніпро" підпише грецького оборонця

01.03.2012 20:52 353 0

Склад дніпропетровського "Дніпра" незабаром поповнить 20-річний (21 виповниться в червні) захисник грецького клубу АЕК Костас Манолас.

Про це повідомляють грецькі ЗМІ, за чиїми даними, сума трансферу центрального захисника грецької молодіжки від 500 до 700 000 євро.

З них 300 000 дістанеться клубу "Трасівалос", який виховав Константіноса. Сам гравець отримуватиме 500 тисяч євро на рік протягом 3,5 років плюс 550 000 євро "підйомних".

"Ми добре вивчили можливості Костаса. Подивилися достатньо матчів з його участю, зважили всі плюси і мінуси. У підсумку прийшли до висновку, що він є необхідною кандидатурою", - сказав Хуанде Рамос.

"Швидкий, фізично міцний, добре працює з м'ячем. Йому варто попрацювати з персональною опікою і постаратися уникати необов'язкових жовтих карток. Упевнений, що Манолас дуже мотивований і я буду радий допомогти йому розвиватися (як і всі в нашому клубі), щоб він міг допомогти команді", - продовжив іспанець.

"Евертон"? Так, знаємо, що англійці розглядали кандидатуру Костаса в січні. В кінцевому підсумку щось не вийшло, можливо, для нашого ж блага", - радіє Рамос.

Він додав, що вірить у те, що "Дніпро" буде прогресувати і робити важливі кроки в своїй історії.

"Не забувайте, турніру лише 20 років. Якщо ми будемо добре робити свою справу, ви скоро побачите результат", - цитує фахівця fcdnipro.com.

Коментарі ()