Головне

"Чорноморець" підписав португальського хавбека

26.02.2012 09:31 290 0

24-річний португальський півзахисник Тьяго Терросо уклав контракт з ФК "Чорноморець".

Угода розрахована на 2,5 року, повідомляє офіційний сайт клубу.

24-річний Терросо (зріст - 178 см, вага - 78 кг) починав грати в клубі рідного міста "Ріу Аве", виступав у португальських командах "Пампілхоса", "Варзім" і "Уніан Лейрія". У чемпіонаті Португалії провів 57 матчів, забив 8 голів.

"Про інтерес до мене з боку "Чорноморця" я дізнався від своїх представників. Вони розповіли мені, що це серйозний клуб, який представляє дуже гарне місто", - сказав сам гравець.

"Як молодий футболіст, у якого вся кар'єра ще попереду, я, не роздумуючи, погодився приєднатися до "Чорноморця". Чесно кажучи, про український чемпіонат знаю не багато, але для мене вирішальним фактором стала та обставина, що "Чорноморець" - один з найбільш відомих в Європі футбольних клубів вашої країни", - зазначив він.

"Я розумію, що зараз команда перебуває не на своєму місці. Зі свого боку буду намагатися допомогти їй повернутися на передові позиції у першості України. Одеса - портове місто, а я народився у моря. Завтра і післязавтра, коли у "Чорноморця" будуть вихідні, я з задоволенням познайомлюсь з Одесою", - закінчив Терросо.

Коментарі ()