Головне

Вукоєвіч: Думаю про "Арсенал", а не про перемоги на зборах

23.02.2012 21:19 370 0

Півзахисник Огнен Вукоєвич після тривалого відновлення пошкодженого голеностопа зіграв свій перший у нинішньому місяці матч за "Динамо": у поєдинку з "Хапоелем" з Кфар-Сави (3:1) Огнен провів на полі 45 хвилин.

Своїми враженнями від гри та підготовки на зборах гравець поділився з клубною прес-службою.

"Я дуже радий знову грати, запалення голеностопа мене більше не турбує. Не було болю ні в грі, ні на розминці. До цього я не один тиждень провів у тренажерному залі, багато займався з Пінколіні", - розповів він.

"В останні п'ять-шість днів посилено бігав, почав тренуватися з основною групою. Сподіваюся, більше ця травма мене турбувати не буде. У першому таймі ми забили красивий гол, створили ще 4-5 хороших моментів. Близько чемпіонат, нам залишається для підготовки всього 10 днів. Скоро багато гравців поїдуть у свої збірні, а коли повернуться, їх чекає гра з "Арсеналом", - каже Огнен.

" У нас ще є десять днів, буде гра за збірну. Додам в силі, відчую гру. Все буде нормально. На моєму боці досвід, стільки зборів за своє життя провів", - зазначив хорват.

За його словами, партнери провели багато важких тренувань, тому не дивно, що в контрольній грі вони змменшили темп у другому таймі.

"У нас були півтора місяця зборів, товариських матчів. Зараз найголовніше - чемпіонат. В ньому буде все по-іншому. У першій грі нам потрібна повна концентрація: новий стадіон, багато вболівальників, сильний суперник. "Арсенал" добре проводить контрольні матчі, у всіх виграє". - оцінив він суперника. 

"Я сподіваюся, при заповненому стадіоні у команди буде хороша мотивація і повна концентрація уваги. Гравці виступлять за збірні, отримають вихідний. Потім ми повинні перемогти "Арсенал". Я зараз думаю про цей матч, а не про перемоги на зборах", - закінчив півзахисник.

Коментарі ()