Головне

Срна: Хіддінк сказав, що у нас якісна команда

21.02.2012 19:12 358 0

Донецький "Шахтар" своєю грою у переможному матчі з "Анжи" справив позитивне враження на нового тренера російського клубу - видатного фахівця Гуса Хіддінка.

Про це розповів після гри прес-службі "гірників" капітан команди Даріо Срна.

"Вони тільки почали будувати свою команду. Результат не приходить через два-три місяці. Для цього потрібно багато часу. Вважаю, що у них сильні футболісти і хороший тренер, але потрібен час, щоб зробити якісну команду рівня "Шахтаря", - сказав він.

"Це була наша остання гра на зборах, дуже важлива. Після цього матчу нас чекають тренування та ігри за збірні. Потім повернемося вже якраз до початку чемпіонату. Сьогодні "Шахтар" показав гру високого рівня, хорошу, результативну. Продемонстрували якість. І видно, що Містер вже зробив свою роботу, яка була дуже важливою", - вважає хорват.

За його словами, -на зборах важко грати, тому що у "гірників" були дуже важкі тренування і серйозні навантаження.

"Проти "Шахтаря" всі команди викладаються повністю. Важливо, що у нас дуже мало травмованих. Всі футболісти нам потрібні, тому що попереду нас чекають дуже важкі матчі чемпіонату - 10 ігор плюс Кубок. Мені здається, що після сьогоднішньої гри наші вболівальники можуть бути задоволені. Ми всі разом дуже чекаємо найближчого домашнього матчу з "Дніпром". Звичайно ж, чекаємо, що буде повний стадіон", - зізнався Даріо.

"Хіддінк - тренер високого рівня, і мені було дуже приємно з ним поспілкуватися. Я вже четвертий раз проти нього граю. Він сказав, що у нас дуже якісна команда, побажав нам удачі. Я йому теж побажав удачі в "Анжи". Так от з ним по-товариськи поговорили. Зараз ми їдемо в Україну, а він - в Росію", - закінчив Срна.

Коментарі ()