Головне

Чигринський: Починаю відчувати ігровий ритм

20.02.2012 21:16 348 0

У товариському матчі з "Оцелулом" захисник "Шахтаря" вийшов на поле після тривалої перерви, але казати про його повернення ще зарано.

Про це заявив клубній прес-службі сам Чигринський, котрий оцінив свій теперішній стан.

"Відразу було зрозуміло, і я говорив про це, що мені в будь-якому випадку потрібен буде час. Так, я повернувся, але це не означало, що я відразу ж був готовий грати. Я втягувався в тренувальний процес, в принципі, все йде своєю чергою", - почав він.

"Я відразу зробив акцент на тому, що мені буде потрібно мінімум два тижні на адаптацію, щоб набрати форму і не форсувати при цьому події. Так все і вийшло, сьогодні я відіграв 45 хвилин. Мені теж хотілося б, щоб все це було швидше, але...", - зітхає він.

"Як відчував себе? Нормально. Не можна цього сказати тільки про результат, адже до перерви ми програвали 0:2. Але якщо брати в цілому, то непогано. Звичайно, ні одне тренування не може замінити матч. Незважаючи на всі нюанси, мені було приємно знову повернутися в гру". - зізнався він.

За словами Чигринського, зараз центральний захисник вже дивиться вперед.

"Для мене важливо, що я починаю відчувати ігровий ритм. А порозуміння - процес, який завжди потрібно вдосконалювати - хоч ти граєш, хоч вибуваєш з ладу. З кожним тренуванням, з кожним матчем все буде краще і краще". - впевнений Дмитро.

"45 хвилин? Так, ми обумовили це все. У перерві були розмови про те, щоб продовжити, але виходити ще на 45 хвилин було б ризиковано. Думаю, що втягуватися потрібно саме таким чином. Сьогодні 45 хвилин, наступного разу, можливо, трохи більше", - зазначив він.

Коментарі ()