Головне

Касьян: Дедишин сказав, щоб я вчив українську

18.02.2012 23:51 425 0

Новий нападник "Карпат" Олександр Касьян збирається якнайшвидше адаптуватися не лише до команди, але й до міста, в якому опинився.

Про це форвард заявив представникам клубної прес-служби.

"Емоції зараз переповнюють. Щойно генеральний директор мені сказав, що настав час вчити українську мову. Я її розумію, але говорю наразі ще погано", - визнав він.

"Чи до закінчення сезону зможу опанувати українську? Сподіваюся, що так. Я тепер житиму в середовищі, де українську мову мені буде легше вивчити", - вважає він.

"Мені було дуже приємно, що мною зацікавився клуб з такими традиціями. Треба було їхати на оглядини і сподіватися на те, що я підійду "Карпатам". Принаймні я хотів зробити все можливе від себе, щоб підійти", - запевнив Олександр.

За його словами, він обрав "Карпати" з кількох пропозицій, бо досягнення цього клубу самі за себе говорять.

"До того ж в мене тут багато знайомих футболістів: Ощипко, Голодюк. Раніше тут грав ще один мій товариш Денис Кожанов. Мабуть важливо і те, що "Карпати" це не лише бренд, а й те, що тут завжди багато розкривається молодих гравців", - продовжив Касьян.

"Де оселюся ще не знаю. Але хотілося б десь в центральній частині міста. Там надзвичайно гарно, старі будинки, маленькі вулички. Мені там затишно. Знаю, що тут вболівають по-особливому. Також, якщо ти справді віддаєшся за свій клуб, викладаєшся на полі до кінця вболівальники до тебе дуже прихильні. Ще не грав при 30 тисячах. Бувало, що збиралося тисяч 15, але не більше", - закінчив Касьян.

Коментарі ()