Головне

Тернопільська "Нива" отримала гроші матиме базу в сусудніх районах?

18.02.2012 21:59 578 0

У пошуках бази для тернопільської "Ниви", котра все ж отримає необхідне для існування фінансування, керівництво клубу розглядає сусідні райони.

Як пише новинний портал "За Збручем", голова облдержадміністрації Валентин Хоптян заявив, що фінансове забезпечення ФК "Нива" вже майже вирішено.

3 мільйони гривень на команду надасть банк "Надра", який належить олігарху Дмитру Фірташу. А ще 3 мільйони знайдуть на місці. За словами губернатора, певні домовленості з цього приводу вже є. Наразі на стадії формування тренерський штаб та підбір футболістів.

"Ми працюємо сьогодні над тими футболістами – нашими земляками, які сьогодні грають в інших в областях і інших клубах і яких можна реально запросити до нас. Я вважаю, що ми маємо вишукувати юні молоді таланти і награвати команду нашої області. Тоді це буде команда патріотів, яка буде дійсно боротися і захищати честь краю", – вважає Хоптян.

Досі, за словами головного опікуна команди, залишається невирішеним питання спортивної бази.

"Ту базу, яка була у нас тут під Тернополем, обласна рада поки що забрала у футбольного клубу. Мабуть, немає зацікавленості у розвитку футболу в тих, хто її забрав. Але я працюю сьогодні із сусідніми районами – Збаразьким і Підволочиським. Є там можливості і футбольного поля, і бази у лісі. Зокрема, під Скалатом, 20 кілометрів від Тернополя. Я думаю, що проблема бази буде вирішена до початку нового сезону", – запевнив губернатор.

За словами Валентина Хоптяна, у другому колі чемпіонату України з футболу команду планують "награвати". А вже більш амбіційні плани – вихід у першу лігу – будуть ставитися на наступний сезон. Подати у ПФЛ заявкові документи на виступ у весняній частині чемпіонату "Нива" повинна до 21 лютого, зазначає zz.te.ua.

Коментарі ()