Головне

Стеценко: "Читаючи інтерв'ю Русола, не міг повірити своїм очам"

17.02.2012 10:00 667 0

"Дніпро" не "закривав двері" перед Андрієм Русолом.

Про це заявив генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко, коментуючи інтерв'ю футболіста, в якому той заявив, що на даний момент безробітний.

"Чесно кажучи, довго не міг повірити своїм очам. Контракт Андрія як футболіста з нашим клубом дійсно закінчився 31 грудня.

Але ще задовго до його закінчення ми з Русолом домовилися про дві речі: свої фінансові зобов'язання "Дніпро" виконує до кінця терміну дії угоди, а головне - футболіст переходить на роботу у відділ скаутингу. В ньому він числиться по цей день", - сказав він.

На питання, чому ж тоді, на його погляд, Русол каже, що залишився поза клубу, Стеценко відповів: "Для мене це не менша загадка, ніж для вас. Але якщо Андрій, будучи клубним працівником, не вважає для себе можливим набрати номер телефону керівництва, а воліє спілкуватися через ЗМІ, то ми за допомогою цих же ЗМІ відповідаємо: "Дніпро" перед Русолом двері не закривав.

"Він може прийти і обговорити свої проблеми або сумніви. Та й в принципі, якщо людина хоче працювати в клубі, вона повинна в ньому з'являтися", - цитує Стеценка sport-express.ua.

Коментарі ()