Головне

Гладкий: Тренер сказав, що на мене розраховує

15.02.2012 09:36 494 0

Свіжоспечений нападник "Карпат" Олександр Гладкий дуже хоче себе проявити в оренді та довести, що "Дніпро" зарано його списав.

Про це форвард заявив інформаційному центру львівського клубу, приєднавшись на півдорозі в Анталію до клубу.

"Я залишився задоволеним всім, що побачив тут. Хочу подякувати хлопцям – вони мене добре прийняли. Хороший колектив, дружня атмосфера тут присутня і чудова команда. Тому можу констатувати, що в плані прийому пройшло все дуже добре", - почав він.

"В готелі оселився з Андрієм Тлумаком. Він, мабуть, найдосвідченіший в команді серед гравців. Я його знаю вже давно, ми неодноразово зустрічалися на полі один проти одного. Загалом я й інших хлопців знав ще за молодіжними збірними, за матчами один проти одного. Тобто знайомі в мене тут вже були", - каже він.

"Дізнався я про інтерес "Карпат" від Володимира Богдановича Шарана, який до мене зателефонував і запропонував переїхати до Львова, сказавши, що на мене розраховує. Вже після цього в мене не було жодних сумнівів щодо переїзду", - зізнався Гладкий.

За словами Олександра, "Карпати" на його пам’яті завжди були хорошою і сильною командою, яка ставила перед собою найвищі завдання і зайвого представлення ця команда не потребує.

"Пригадую, коли "Карпати" брали участь в Лізі Європи минулого сезону, я дивився матч з "Галатасараєм". Тоді львів`яни пройшли в основний раунд, показавши хороший футбол проти сильного турецького суперника. Тому я чудово знав, що тут хороші гравці і що собою представляє ця команда", - підкреслив він.

"Важко не було, все пройшло добре. Зараз у всіх командах проходить найважливіший процес підготовки до сезону. Тому я і налаштував себе на роботу і максимальну віддачу", - оцінив він перший день у команді.

"Кожен футболіст про щось мріє і чогось прагне. Я не є виключенням. Я хочу потрапити до заявки збірної України. Але насправді це мрія, яку дуже важко буде втілити, адже останній рік в мене випав в ігровому плані. Проте ще є час, є 10 матчів чемпіонату, в яких я спробую щось довести. Треба забивати як можна більше і показувати хорошу гру. А вже там побачимо – як Бог дасть", - резюмував Гладкий.

Коментарі ()