Головне

Ярославський: Чи здатний "Металіст" виграти Лігу Європи? Без коментарів

15.02.2012 09:00 367 0

"Металіст" достатньо потужний колектив, але говорити про те, чого він досягне цього року поки зарано - все покаже гра команди Мирона Маркевича.

Таким чином прокоментував теперішні очікування від сезону власник клубу Олександр Ярославський.

"Власне, про поєдинок мені б не хотілося говорити. Можна скільки завгодно просторікувати, але хто сильніший покаже гра. Скажу тільки, що зустрічі чекаю з нетерпінням. Думаю, не тільки я, а і всі уболівальники в Україні, бо на євроарені в цьому сезоні серед вітчизняних клубів залишився тільки "Металіст", - нагадав він.

"Чи не похитне гра на два фронти позиції харків'ян у національному чемпіонаті? Я думаю, ні. Класна команда має бути готова грати в Україні та Європі. Перевіримо, наскільки класна ми команда", - зазначив він.

"Чи "Металіст" здатний виграти Лігу Європи? Я не знаю як відповісти на це запитання. Я думаю нині про те, щоб пройти "Зальцбург", - сказав він.

Ярославський погодився з тим, що фаворитами турніру є "Манчестер Юнайтед", "Манчестер Сіті", "Порту" та "Аякс".

"Дивився перший матч "Рубіна" та "Олімпіакоса". Греки виграли - 1:0. Рахунок на табло. Але хто з суперників пройде далі — сказати не беруся", - зізнався він.

"Чим ми слабші за "Динамо"? Турнірна таблиця. Вона всіх розсудить. На цей момент ми програємо "Динамо". Значить, слабші", - відповів він.

Також Ярославський прокоментував ситуацію з винесенням рішення по начебто договірному матчу з "Карпатами", сказавши, що може і переживаєЮ але точно не за свою честь та совість, пише gazeta.ua.

Коментарі ()