Головне

Федецький: "Моїм питанням займається особисто Ахметов"

13.02.2012 13:11 451 0
Федецький: "Моїм питанням займається особисто Ахметов"

Вирішенням проблем Артема Федецького з "Карпатами" займається президент "Шахтаря" Рінат Ахметов.

Про це розповів сам гравець, який не поїхав з основною командою "левів" на останній передсезонний збір до Туреччини.

- Нічого нового. Тренуюся з "дублем". Нічого не змінилося, абсолютно. Не було ні розмови з керівництвом "Карпат", ні будь-яких зрушень, - сказав гравець.

- В інтернеті з'явилася інформація про те, що ви поїдете на збір з "Дніпром", який делегував у піврічну оренду "Карпатам" Гладкого ...

- (Сміється) ... Не знаю-не знаю, чесно кажучи. Я теж в інтернеті це прочитав, коли інформація подібна з'явилася. Про це нічого не знаю, з цього приводу мені абсолютно нічого не говорив ніхто.

- Якщо ситуація розвиватися не буде, а так і буде стояти на місці, щось станете робити? Не виступати ж гравцеві збірної за "дубль".

- Ну а як робити? Що мені залишається робити? Я не можу залишити команду. Уже не той час, коли грали без контрактів, на чесному слові, коли можна було пообіцяти, а на наступний день не приїхати. У мене є контракт, який треба виконувати ...

- Тобто існує ймовірність, що ви можете так і залишитися в "дублерах" до кінця сезону?

- Може бути й так. Мені тут вибирати нема з чого. Моє бажання тут ніхто не враховує.

- Скажіть, а "Шахтар" якимось чином сприяє вам у вирішенні даної ситуації?

- Звичайно. Цим питанням займається особисто Рінат Леонідович. Я з ним розмовляв і знаю, що справа - під його наглядом. Я цій людині довіряю і знаю, що він зробить якнайкраще для футболіста.

ua-football.com

Коментарі ()