Головне

"Карпати" вилетіли на другий збір до Анталії без Федецького

12.02.2012 18:28 611 0

Львівські "Карпати" відправилися до турецької Анталії, де проведуть останній етап підготовки до весняної частини сезону 2011/2012.

Як повідомляє офіційний сайт клубу, головний тренер "Карпат" Володимир Шаран на другий навчально-тренувальний збір до Туреччини взяв 26 гравців.

Варто відзначити в списку відсутність Артема Федецького

• воротарі – Андрій Тлумак, Мартін Богатінов, Роман Мисак, Олександр Ільющенков;

• захисники – Іван Мілошевіч, Ігор Ощипко, Степан Гірський, Тарас Петрівський, Роман Подоляк, Вадим Болохан та Ґреґор Балажіц, якому сьогодні виповнилося 24 роки;

• півзахисники – Ігор Худоб’як, Андрій Ткачук, Олег Голодюк, Ярослав Мартинюк, Даніло Авелар, Ігор Озарків, Ерік де Олівейра, Муртаз Даушвілі;

• нападники – Вільям Батіста, Михайло Кополовець, Лукас Перес, Сергій Зеньов, Володимир Гудима, Олександр Касьян та Олександр Гладкий, який приєднається до команди вже безпосередньо в Туреччині.

Окрім тренувань, в планах "Карпат" і чотири контрольних спаринги. Першим суперником підопічних Володимира Шарана буде сербський ОФК "Белград". Цей поєдинок відбудеться у середу, 15-го лютого, а через три дні, 18-го числа, на "зелено-білих" чекає зустріч з маріупольським "Іллічівцем".

20-го лютого "Карпати" зіграють проти чемпіона та лідера чемпіонату Латвії ФК "Вентспілс", а за чотири дні, 24-го числа – полтавської "Ворскли".

Закінчиться збір у Туреччині для "Карпат" 26-го лютого. Саме в цей день заплановано повернення команди до Львова, де вона на клубній базі готуватиметься безпосередньо вже до свого першого офіційного матчу у 2012 році.

Коментарі ()