Головне

"Динамо" переграло московський "Спартак"

12.02.2012 14:56 1159 0
"Динамо" переграло московський "Спартак"

Київське "Динамо" здолало у спарингу у Марбельї московський "Спартак".

Як стверджує прес-служба киян, уже на 2-ій хвилині Андрій Ярмоленко зі штрафного з 25 метрів прицільно пробив у верхній кут воріт. Воротар "Спартака" витягнув м'яч.

Поступово стали вимальовуватися наміри тренерів команд. Юрій Сьомін віддав перевагу у першому таймі гру другим номером, а його московський візаві Валерій Карпін налаштував своїх підопічних на завоювання територіальної переваги.

"Біло-сині" надійно перекрили всі підступи до своїх воріт, а відібравши м'яч організовували гострі прориви переважно за рахунок зусиль Андрія Ярмоленко праворуч, Адміра Мехмеді зліва й Артема Мілевського по центру.

У середині тайму Дмітрій Комбаров, обігравшись на лівому фланзі з новачком "Спартака" Дініяром Білялетдіновим, пробив з 15 метрів, змусивши Максима Коваля продемонструвати свою майстерність.

Покарання за нереалізований момент "динамівці" привели у виконання майже миттєво. Айїла Юсуф перевів м'яч на лівий фланг на Мехмеді. Адмір спробував пасом знайти у штрафній Брауна Ідейє, але того випередив аргентинець Ніколас Пареха, який і зрізав м'яч у ворота.

У другому таймі диспозиції команд не змінилися. "Спартаківці" намагалися створити чисельну перевагу в атаці, "динамівці", як і раніше розраховували на блискавичні контрвипади.

Кінцівка пройшла у спробах "Спартака" зрівняти рахунок, на що "динамівці" відповіли ще одним забитим м'ячем. Дуду з лівого флангу відпасував м'яч на лінію штрафної, де розташовувався Денис Гармаш. Той, почекавши, знайшов вільного Корреа, який точним ударом подвоїв рахунок.

Товариський матч

12 лютого

"Динамо" (Київ) - "Спартак" (Москва, Росія) 2:0 (1:0)

Голи: 1:0 - Пареха (27 аг), 2:0 - Корреа (89)

"Динамо": Коваль (Шовковський, 46), Бетао, Хачеріді, Алмейда, Юссуф, Нінковіч (Дуду, 60), Аруна (Корреа, 65), Ярмоленко (Алієв, 81), Мілевський, Ідейє, Мехмеді (Гармаш, 46).

Коментарі ()