Головне

"Динамо-2" вирушило до Туреччини

11.02.2012 23:31 527 0

У суботу, 11 лютого, вдень друга динамівська команда взяла курс на Туреччину, де підопічні Андрія Гусіна проведуть найближчі два тижні, готуючись до весняної частини сезону.

Як пише офіційний сайт клубу, перед вильотом в аеропорту "Бориспіль" динамівців чекав приємний сюрприз - зустріч з колегами з "Олександрії".

Команда Леоніда Буряка тим же рейсом також прямувала до Туреччини. Колишні динамівці Андрій Сахневич, Олег Допілка, Олексій Довгий і Павло Ксьонз тепло привітали своїх друзів, тренерський штаб та адміністраторів. Знайшли про що поспілкуватися і наставники команд, які в різний час захищали кольори "Динамо".

Всього через 2 години літак з двома футбольними командами на борту приземлився в аеропорту Анталії, яка зустріла українських спортсменів сонячною погодою і температурою повітря +17 градусів. Тут шляхи киян і олександрійців розійшлися - Леонід Буряк повіз свою команду на 100 км. південніше, в містечко Аланія, а "Динамо-2" після сорокахвилинної подорожі автобусом опинилося в Белеку.

Там делегація розмістилася в готелі "Adora Golf Resort Hotel". До слова, це туристичне містечко став притулком ще для однієї команди - луцької "Волині", яка під керівництвом Анатолія Дем'яненка також в найближчі два тижні проведе тут свій збір.

Після поселення в готель в планах команди були обід і відпочинок. Тим часом Андрій Гусін разом з організатором зборів обговорив організаційні моменти, пов'язані з часом тренувань і занять в тренажерному залі. Вранці перед вильотом динамівці провели розминку на базі, тому звільнені від фізичних навантажень в перший день перебування в Туреччині.

Коментарі ()