Головне

Веремєєв: На пропозицію "Динамо" погодився не одразу

08.02.2012 22:06 349 0

Перш ніж повернутися у структуру київського "Динамо" на посаду зама спортивного директора Володимир Веремєєв серйозно вагався.

У цьому фахівець зізнався "Спорт-Экспрессу в Украине", повідомляє офіційний сайт клубу.

"Повернутися в рідну команду запропонували відразу після Нового року. Заручившись підтримкою президента, Олексій Михайличенко повідомив мені про прохання клубу допомогти в організації процесів, якими він займається в якості спортивного директора", - сказав він.

"Зізнаюся чесно, погодився далеко не одразу. Справа в тому, що на той момент у мене вже була одна пропозиція - мій хороший товариш попросив допомогти йому тренувати одну з футбольних команд. Пізніше, коли цей варіант зірвався, я вирішив, що все ж краще буде повернутися в "Динамо", - продовжив він.

За словами Веремєєва, наскільки він зрозумів, раніше в "Динамо" не було такої посади.

"Якихось певних обов'язків немає - в основному це селекція, взаємодія між першою командою, молодіжним складом і "Динамо-2", робота з дитячою школою. В цілому, наша задача - відродити напрям, який колись приносило команді хороші плоди. На жаль, в клубі склалася ситуація, коли керівництво вкладає дуже багато грошей в школи, а коефіцієнт віддачі залишається дуже слабким", - визнає він.

"Ще під час перебування тренером збірної я виступав за скорочення кількості іноземців в українському чемпіонаті. Упевнений, якби ліміт збільшився, ми б змогли побачити більше талановитих хлопців в збірній на Євро-2012". - вірить він.

Коментарі ()