Головне

Сьомін: Не розглядаю гру у відриві від результату

06.02.2012 20:20 295 0

Крупна перемога на турнірі в Іспанії над чемпіоном Китаю не має розхолоджувати футболістів "Динамо", однак зіграли вони й справді непогано.

Це визнав після гри головний тренер київської команди Юрій Сьомін.

"Я не розглядаю гру у відриві від результату. Раз ми перемогли, забивши по два м'ячі в кожній половині матчу, значить, футболістам було комфортно і до перерви, і після", - сказав він, коментуючи різну тактику, що використовувала команда.

"Нам вдавалися хороші контратакуючі дії, ми створювали багато простору і швидко грали вперед. Не можу не відзначити добре порозуміння хлопців на полі", - продовжив росіянин.

Мехмеді, за словами Сьоміна, здатний грати на будь атакуючої позиції - тієї, що в цей момент вакантна або вимагає посилення, іншими словами, там, де це потрібно команді.

"Мехмеді вдався сьогодні непоганий матч, він віддав дві гольові передачі. Важливо, що він добре переносить тренувальні навантаження, а в іграх не боїться вступати в найжорсткіші єдиноборства", - зазначив Юрій Павлович.

"Нам потрібно було надати Рибалці ігрову практику. Він вийшов замість Попова, який поки не готовий проводити на полі 90 хвилин. Контрольні матчі - органічна частина тренувальної роботи, ось ми і даємо футболістам тренувальні навантаження в іграх. Сьогодні багато діяли не на своїх позиціях, але в цілому ми дотримуємося своєї тактики і свого напряму", - вважає тренер.

Також він додав, що Хачеріді протягом гри отримав забої, але нічого страшного: після них він все одно повернувся на поле, пише sport-express.ua.

Коментарі ()