Головне

Запорізький "Металург" розпочав другий збір

01.02.2012 08:41 256 0

31 січня запорізький "Металург" відправився на другий навчально-тренувальний збір до Туреччини, який триватиме до 17 лютого.

 Як повідомляє офіційний сайт клубу, на зборі будуть працювати наступні виконавці:

воротарі: Віталій Руденко, Олексій Шевченко, Ігор Вітів, Максим Бабійчук;
 
захисники: Ігор Дудник, Адольф Тейку, Андрій Бойко, Максим Імереков, Матеус Штефанелло, Кирило Лобанов, Євген Опанасенко, Матеуш Енріке, Едуард Соболь;
 
півзахисники: Мохаммед Ашраф, Сергій Сидорчук, Євген Пісоцький, Юрій Штурко, Андрій Цуріков, Алвес Жуніор, Дмитро Ульянов;
 
нападники - Андрій Нестеров, Сергій Рудика, Артур Каськов, Ян Ковалевський, Микита Вєтров, Олексій Бєлік, Фабіано Ліма.
 
У порівнянні з першим збором у списку відсутні захисник Василь Карауш та півзахисник Дуглас Джефферсон. Додався молодий перспективний голкіпер, вихованець ДЮСШ ФК "Металург" Максим Бабійчук (народився 28.04.1994), Євген Опанасенко та Андрій Цуріков, що повернулися з молодіжної збірної України (U-21).

Також прибули гравці юнацької збірної України (U-17) Едуард Соболь і Микита Вєтров. Очікується приїзд на перегляд декількох футболістів, потенційно здатних підсилити команду.
 
На цьому зборі у "Металурга" заплановано чотири контрольні поєдинки. У п'ятницю, 3 лютого, запорожці зіграють з "Короною" (Кельце, Польща). На вівторок, 7 лютого опонент "Бунедкор" (Ташкент, Узбекистан). У суботу, 11 лютого, підопічні Сергія Зайцева зіграють з "ОФК" (Белград, Сербія), а заключний матч на зборі "Металург" планує провести у вівторок, 14 лютого з "Войводіна" (Нові Сад, Сербія).

Коментарі ()