Головне

Таргамадзе: Повернення з "Іллічівця" було несподіваним

30.01.2012 11:57 351 0

Давид Таргамадзе у "Шахтарі" може діяти на кількох позиціях, при цьому сам гравець не чекав на швидке повернення з "Іллічівця".

Про це сам футболіст заявив у бесіді з представниками клубної прес-служби.

"Я вже четвертий день в команді, і все добре. Найбільше спілкуюся з Мхітаряном, а кімнату ділю з Агаховою", - розповів він.

"Чи повернення з "Іллічівця" було несподіваним?  Звичайно, я ж уже був на зборах в Ялті, коли спортивний директор "Іллічівця" сказав, що я поїду на інші збори, але вже з "Шахтарем", - зізнався він.

"Все буде зрозуміло вже після зборів, коли тренерський штаб вирішить, чи залишуся я в команді в найближчому майбутньому", - додав Давид.

За його словами, наприкінці першої половини сезону про інтерес "Шахтаря" гравцеві повідомив президент "Олександрії" Микола Лавренко.

"Я був дуже радий. Тоді я зустрівся з представником "Шахтаря" і вже через тиждень підписав контракт", - згадує він.

"Ми домовилися, що я три місяці побуду в оренді в маріупольській команді, а вже потім приєднаюся до "Шахтаря", - повідомив грузин.

"Конкуренти? Я ще не знаю поки, на якій позиції вирішить використати мене тренер, які функції будуть покладені на мене на поле. Моє улюблене амплуа - зліва чи справа в півзахисті, хоча раніше я діяв ще й у центрі під нападниками", - закінчив Таргамадзе.

Коментарі ()