Головне

Ілсіньо сказав, що його не можна порівнювати з Матузалемом та повідомив про інтерес "Металіста"

27.01.2012 18:55 291 0

Бразильський хавбек "Шахтаря" Ілсіньо буде викладатися у матчах за "Шахтар" на всі 100%, віддаючи команді все, на що здатний.

У цьому гравець запевнив представників клубної прес-служби.

"Я більше щасливий, ніж засмучений. Це тому, що в мене з'явилася можливість повернутися сюди. Визнаю: я зробив помилку. І за неї ще раз хочу попросити вибачення у всіх. Я повернувся туди, де я був щасливий - до Донецька, в "Шахтар", - почав він.

"Не приховую, в той період я відчував певний вплив людей, які всіляко підштовхували мене до рішення, яке я прийняв і за яке зараз прошу вибачення. Але зараз з ними покінчено: я розірвав з цими людьми всі контакти", - розповів він про обставини, що змусили його конфліктувати з клубом.

"Мій випадок був абсолютно іншим, ніж в Матузалема! Не можна їх порівнювати і зіставляти. Вони різні. На моє рішення не продовжувати контракт тоді вплинули багато факторів. Зараз, з часом, я про них дійсно жалкую. Тоді ми просто не прийшли до домовленості. Зараз я повністю усвідомлюю ситуацію, що сталася", - запевнив Ілсіньо.

За його словами, коли він повернувся сюди, то гравці зустріли "ренегата" добре, все було по-доброму.

"І в мене не було жодних проблем або питань, тому що я три роки був у "Шахтарі" до цього, все знав. Колектив мене прийняв нормально, взаємовідносини в порядку", - ділиться враженнями хавбек.

"З президентом не розмовляв, тільки з Луческу. Я вибачився перед ним і висловив жаль з приводу тієї аварії, в яку він потрапив. Сказав Містеру, що якщо буде можливість повернутися в команду, то мені дуже цього хотілося б". - розповів він.

"Чи справді умови нового контракту з "Шахтарем" на порядок скромніше, ніж були до відходу з клубу?  Так, правда", - підтвердив він.

За його словами, ним цікавилися італійська "Катанья", харківський "Металіст", подібні пропозиції робили деякі клуби з России.

Коментарі ()