Головне

Шаран: Працювати в "Карпатах" було моєю мрією

22.01.2012 15:34 502 0

Володимир Шаран та "Карпати" разом мають змогу почати нову сторінку життя клубу, водночас сповідуючи традиційний атакувальний стиль гри.

Про це новий наставник команди заявив, відповідаючи на запитання Інформаційного центру клубу.

"Я ніколи і не приховував, що працювати в "Карпатах" – це моя мрія. І от до мене звернувся спортивний директор «Карпат», який спитав: чи хочу я стати головним тренером львів’ян? Це було дуже приємно, але я хотів вчинити по-людськи і допрацювати до кінця в Олександрії. І от зараз до мене знову зателефонували, запросили до Львова на розмову. З Петром Петровичем ми усе обговорили і домовилися", - розповів він.

"До мене уболівальники "Карпат" завжди ставилися позитивно. Карпатівці, одним з яких був і я, завжди відповідали шанувальникам взаємністю. Я і зараз переконаний, що таких фанів нема в жодного українського клубу. Тому ще більше хочеться порадувати їх хорошою грою, від якої усі б отримували задоволення", - сподівається Шаран.

"Однозначно я лише за атакувальний, агресивний, видовищний футбол. В Олександрії ми теж хотіли привити гравцям такий стиль гри. І вони старалися як могли. Ми намагалися саме грати у футбол, отримувати від нього задоволення. Те саме я хочу, щоб було тут. Ми всі маємо насолоджуватися карпатівськими атаками", - закликав він.

За словами Шарана, він ще не встиг ознайомитися з інфраструктурою клубу, не був на новому стадіоні, і нову базу як слід ще не вивчив, але те, що побачив – вразило: у клубі є все, щоб нормально працювати.

Коментарі ()