Головне

Близнюк: У "Іллічівці" нема проблеми орендованих

22.01.2012 14:37 328 0

Не такий хороший, як очікувалося, старт "Іллічівця" у чемпіонаті України не є наслідком занадто великої кількості орендованих гравців.

Таку думку "Українському футболу" висловив екс-тренер команди Ілля Близнюк.

"Нині звідусіль доводиться чути: мовляв, усі проблеми клубу - у великій кількості орендованих у "Шахтаря" футболістів. Зізнаюсь, особисто моя думка суперечить цій. Вважаю, що більшість оцих гравців є виконавцями справді високого рівня, тож абсолютно неважливо, орендовані вони чи ні", - переконаний він.

"Головне - аби вони викладалися на повну й билися за честь клубу, - не за напис на спині над номером, - ні, - за те, що в тебе на грудях - герб клубу", - закликає Близнюк.

"І я вважаю, що в першій частині змагань так воно й було - хлопці старалися в кожному матчі. Проте тоді їх підвела молодість", - вважає він.

За його словами, весь сучасний футбол не в змозі оминути практики оренд, і з часом їхня кількість лише збільшуватиметься, бо ж зарплатня гравців, котрі не потрапляють до основного складу, змушуватиме роботодавців тимчасово прощатися з ними.

"Кажучи про проблеми, що справді існують, відзначу передовсім командну гру в захисті - лише в останніх турах у хлопців почало щось виходити, та цього все ж мало для вирішення серйозних завдань. Також дуже шкутильгає реалізація власних моментів. З огляду на це, прихід Давида Таргамадзе здається дуже доречним. Побачимо, чи зможе він влитися в колектив та підсилити його", - каже Близнюк.

"Ну й нарешті, оцінюючи перспективи «Іллічівця» навесні, хотілося б висловити впевненість у тому, що клуб точно не опуститься нижче нинішньої позиції, бо ж, повторюся, він прогресує. Й особисто я це помічаю", - резюмував він.

Коментарі ()