Головне

Альтман: В цілому команда укомплектована

22.01.2012 10:33 356 0

"Таврія" має хороший кадровий резерв, але казати, що команда повинна реалізовувати конкретні завдання не треба.

Про це прес-службі заявив тренер команди Семен Альтман.

"В цілому, команда укомплектована. Є у нас потенційні новачки, які зараз працюють з нами. Якщо вони виявлять себе і будуть відповідати рівню "Таврії", то ми укладемо з ними контракти. Це молоді гравці африканських юнацьких збірних і футболісти з Росії", - почав він.

"Перша гра на турецькому зборі у нас намічена на 26 січня - з болгарським "Левскі", який тренує Ніколай Костов (працював раніше в донецькому "Металурзі"). Потім ми будемо брати участь в турнірі, учасниками нашої підгрупи румунська "Констанца" і хорватський "Спліт"; в іншій підгрупі - австрійський "Штурм" (Грац), польська та румунська команди. Заключна контрольна гра на турецькому зборі відбудеться 6 лютого - з чемпіоном Словаччини "Жиліною", - розповів він.

"Основне завдання? Створити боєздатний колектив, який зможе конкурувати з кращими командами нашої країни; поставити гру, яка б радувала наших уболівальників і приносила результат; зайняти місце, яке б давало право виступати в єврокубках. Але, щоб йти до Європи, потрібно бути повністю підготовленими. Тому ми, з керівництвом команди, зосередилися на створенні боєздатного колективу", - підкреслив він.

"Звичайно, нас будуть радувати і перемоги, до яких ми будемо прагнути. Але перемога повинна бути здобута при хорошій грі, де демонструється майстерність футболістів, а не, як то кажуть, за всяку ціну. Штучно ніхто не буде нагнітати і форсувати завоювання певних місць. Завдання треба ставити перед собою високі, а реалізація цих завдань повинна бути підкріплена хорошими діями", - закінчив Альтман.

Коментарі ()