Головне

Димінський: Слідкував за роботою Шарана

22.01.2012 09:45 500 0

Володимир Шаран вже доволі давно був кандидатом на посаду головного тренера "Карпат", котру обійняв напередодні.

Про це клубному сайту повідомив президент клубу Петро Димінський.

"За день до від’їзду команди на збори в Туреччину я представив гравцям нового головного тренера – Володимира Шарана. Це вихованець львівського футболу, який пройшов серйозний шлях в якості гравця і тренера. Павло Кучеров буде виконувати обов’язки помічника головного тренера", - сказав він.

"Щодо завдання на другу половину сезону – то воно поставлене мною і прийняте головним тренером. Воно полягає в тому, щоб обов’язково потрапити до Ліги Європи через Кубок України і опинитися у першій десятці Прем’єр-ліги", - повідомив президент клубу.

"Не буду приховувати – я дивився за виступами "Олександрії". Ця команда грає приблизно у тому ж стилі, що й ми. Тим паче, що там нема зірок, а команда показує непоганий футбол. Розмова з Володимиром Богдановичем була ще раніше. Не я її вів, а спортивний директор, про це ніхто не знав", - зазначив Димінський.

За його словами, Шаран – людина порядна, тому маючи контракт з "Олександрією" він з жалем констатував, що не може покинути "Олександрію" у такому стані.

"Але коли керівництво команди призначило на посаду головного тренера Леоніда Буряка, а Володимиру Шарану запропонували роботу в структурі клубу, я із задоволенням зробив йому пропозицію. Тут є ще одна ситуація. Вона не ключова, але все ж є. У Павла Кучерова нема ліцензії, яка давала б йому право виконувати навіть обов’язки головного тренера. На навчання, яке є стаціонарним, потрібен час, до того ж це відрив від колективу. А в теперішній ситуації ризикувати не можна", - вважає Димінський.

"Але повторюю, що це не головна причина. Я за Володимиром Шараном слідкував. Чекав нагоди і вона з’явилася. Думаю, що наші уболівальники оцінять патріотизм нового тренера – адже він є вихованцем львівського футболу, захищав кольори "Карпат" та київського "Динамо". Тому я дав йому шанс як молодому та перспективному тренеру, в якого є мотивація і бажання довести, що він опинився у нашій команді не просто так", - каже президент клубу.

"Чи будуть якісь зміни в підготовці команди? Ні. Було б безглуздо щось переробляти. Я впевнений, що Павло Кучеров, який готував команду до цього моменту, порозуміється з новим наставником і вони знайдуть спільну мову", - резюмував він.

Коментарі ()