Головне

Гладкий: У "Волинь" поки не переходжу

18.01.2012 22:45 516 0

Новина про те, що 24-річний нападник "Дніпра" Олександр Гладкий не їде на збори зі своєю командою, виявилася несподіванкою для самого футболіста.

Про це заявив сам Олександр, котрий оцінив свої перспективи у клубі.

"Фактом є те, що я не поїхав з командою на збір. А те, що я виставлений "Дніпром" на трансфер - це повна нісенітниця, нікуди я не виставлений", - запевнив він.

"Вчора на вечірньому тренуванні до мене підійшов тренер і повідомив про те, що я не їду. От і все. Мені повідомили, що я не їду на збори, а це означає, що на мене, напевно, не розраховують", - вважає він.

"Не очікував такого перебігу подій? Так, це була несподіванка", - зізнався Гладкий.

За його словами, на можливість оренди в інший клуб ніхто нічого не говорив, не натякав, і ось тільки вчора в 6 вечора повідомили, що на збір він не їде.

"На даний момент я тренуюся з "дублем", сьогодні в перший раз займався, адже команда поїхала. Я думаю, у мене зараз є пара-трійка днів на те, щоб все обдумати, а потім, швидше за все, займуся пошуками команди, тому що треба грати", - каже Гладкий.

"Волинь"? Мені, до речі, вчора вже дзвонили, питали про це знайомі і друзі. Мені теж було приємно таке почути - заліз в Інтернет, новини почитав. Але ви знайте, що я не в "Волині" і поки нікуди не переходжу. Вже й трансфери пішли, мене вже продали, я так зрозумів, - чого вже тільки не написали. Але це все не відповідає дійсності", - наголосив форвард.

"Така ситуація склалася, що "Дніпро" вийшов з відпустки останнім, всі команди вже на зборах. І, думаю, зараз не так легко буде швидко знайти варіант, щоб піти в оренду. Але сидіти просто і з "дублем" займатися, просто отримуючи зарплату, я не бачу сенсу. Разом з агентом ми будемо думати, розглядати варіанти, які є, і, думаю, незабаром приймемо якесь рішення", - цитує Сашка ua-football.com.

Коментарі ()