Головне

Ель Каддурі: "Хочу грати в "Динамо"

18.01.2012 17:21 468 0

Захисник "Динамо" Бадр Ель Каддурі, який у минулому сезоні на правах оренди грав за "Селтік", хоче повернутися в київський клуб.

Про це мароканець, який разом зі своєю національною збірною готується до виступу на Кубку Африканських націй, розповів клубному сайту киян.

"Після дев'яти років у "Динамо" мені хотілося щось поміняти. Чемпіонат, країну, футбол, атмосферу ... Була можливість зіграти за "Селтік", я вирішив нею скористатися. Цей досвід мені обов'язково знадобиться", - сказав він.

"Там зовсім інший футбол. Багато боротьби, довгих передач, схема гри практично відсутня. Нам не можна відпочивати на полі, кожен футболіст викладається по-максимуму. Шотландцям подобається такий футбол, вони вважають його правильним. Однак він не для мене", - продовжив гравець.

На питання, коли він приєднається до "Динамо", Бадр відповів: "Багато що залежить від виступів збірної. Швидше за все, приєднаюся до команди вже на третьому зборі, в Ізраїлі".

Також футболіст заявив, що хоче продовжити грати в "Динамо".

"Я хочу грати в "Динамо", це мій рідний клуб. Мій контракт розрахований ще на півтора року, я хочу його відпрацювати. Думаю, я ще буду корисний команді", - підсумував захисник.

Коментарі ()