Головне

Альтман розповів про своїх помічників в "Таврії"

17.01.2012 21:51 420 0

У кваліфікації помічників Семена Альтмана в тренерському штабі сімферопольської "Таврії" сумніватися не доводиться.

Про це заявив сам тренер кримської команди, котрий розповів про свій тренерський штаб.

"Зараз зі мною давній колега Олександр Скрипник, залишився в команді і Сергій Шевченко, якому довелося самостійно працювати з" Севастополем "і охтирським" Нафтовиком ". Враховуючи те, що в команді має бути спадкоємність, я запропонував цьому фахівця, який також не потребує особливого представлення, продовжити роботу в якості одного зі своїх помічників. Запросили в команду і молодого тренера з фізичної підготовки Сергія Ваколюк із Запоріжжя", - повідомив він.

"Крім того що ці фахівці серцем вболівають за "Таврію", вони день у день доводять свою спроможність та високий професіоналізм. Що стосується мого сина, що працює з воротарями, то Геннадій трудився в "Таврії" і до мене. Він отримав досить високу оцінку за свою роботу у попереднього тренерського штабу команди", - підкреслив Альтман.

"Я дуже вимогливо ставлюся до роботи кожного. Всі вони - мої помічники, питання ми вирішуємо колегіально. Кожен з них не є вузькопрофільним фахівцем. У нас тренер воротарів не займається тільки питаннями воротарського майстерності. Він, як і інші помічники, повинен жити повноцінним футбольним життям, розбиратися в психології, тактики і технічних аспектах футболу, бути підкованим в питаннях фізпідготовки. Хоча зрозуміло, що останнє рішення залишається за мною", - цитує фахівця championat.com.

Коментарі ()