Головне

Сьомін: Мехмеді адаптований до європейського футболу

13.01.2012 12:55 575 0

Адмір Мехмеді має усе необхідне, аби стати одним з найкращих гравців київського "Динамо": талант, працелюбність, вміння викладатися.

Про це під час представлення новачка заявили головний тренер команди Юрій Сьомін та генеральний директор клубу Резо Чохонелідзе.

"Наш клуб поповнився дуже талановитим футболістом, одним з найкращих у своїй країні", - сказав у вступному слові грузин.

"Клуб, у якому я опинився, справив на мене приємне враження. "Динамо" - знаменита у всій Європі команда. І навіть за рівнем інфраструктури я бачу, що потрапив в чудовий клуб з великим майбутнім", - зазначив сам гравець.

Він пояснив, що не забобонний, тому не боїться грати під 13-м номером, а те, що презентація відбулася 13-го січня - просто збіг.

Чому я взяв саме 13-й номер? Тут немає ніяких упереджень. А те, що сьогодні 13-е число - просто збіг ", - сказав сам Мехмеда.

"Мехмед адаптований до європейського футболу, він пройшов молодіжну збірну, де дуже добре зіграв на чемпіонаті Європи", - нагадав Сьомін.

"Він постійно грав за "Цюріх". Адмір може грати на різних позиціях в атаці. Мехмед - сучасний футболіст. Це важливо для нас. Нарешті, він, хоч і молодий, але вже має чималий досвід", - цитує Сьоміна "Динамо Киев от Шурика".

Коментарі ()