Головне

Нельсон: Український чемпіонат сильний за європейськими мірками

11.01.2012 22:58 348 0

Новобранець донецького "Металурга", атакувальний півзахисник Грегорі Нельсон може доволі швидко пристосуватися до нового чемпіонату.

Про це сам гравець заявив у своєму першому інтерв'ю в Донецьку, котре він дав кореспонденту прес-служби клубу.

"Як виник варіант з переходом в "Металург"? Про це мені повідомив агент і я, недовго думаючи, прийняв запрошення донеччан. У мене була інформація про донецький "Металург" і я швидко прийняв рішення", - сказав він.

"Український чемпіонат сильний за європейськими мірками. Я знаю клуби-лідери - "Шахтар", "Динамо". Знаю, що голландський фахівець Ко Адріансе працював в "Металурзі" та багато фахівців з моєї країни радили мені перейти в донецький "Металург", - продовжив він.

"Сильні сторони? Не мені про це судити, але я непогано себе почуваю індивідуально. У моєму активі 6 результативних передач у першому колі чемпіонату Болгарії. І все ж мені варто багато працювати. Я готовий працювати дуже ретельно", - запевнив він.

За словами Нельсона, йому вистачило одного місяця, щоб відчути себе своїм у ЦСКА.

"Думаю, що і в Україну в мене не буде ніяких проблем. Український чемпіонат більш силовий, ніж першості Нідерландів та Болгарії? Звичайно, мені це відомо. Буду перебудовуватися", - впевнений він.

"Хобі? Люблю музику. По телевізору дивлюся футбол, теніс і баскетбол. Коли є час, граю в Playstation. Влітку можу зіграти в теніс і баскетбол", - закінчив Нельсон.

Коментарі ()