Головне

Мехмеді спростував інформацію про розмір своєї зарплатні

11.01.2012 18:56 530 0

Повідомлення швейцарської преси про розмір зарплатні новачка київського "Динамо" Ахмеда Мехмеді не відповідають дійсності.

Про це заявив сам гравець, котрий запевнив, що сума у € 1,2 млн, котру йому приписали ЗМІ, є завеликою.

"Прилетів до Києва з відмінним настроєм, хочу скоріше приєднатися до нових партнерів Перехід у "Динамо" - безумовний крок вперед у моїй кар'єрі", - сказав він.

"Запрошення від українського клубу було досить несподіваним, адже київське "Динамо" - великий європейський клуб. Так що я з подивом дізнався з преси, що приїхав в Україну виключно через гроші. Зарплата в € 1,2 млн євро, про яку заявили деякі ЗМІ, не відповідає дійсності", - наголосив він.

"Більше того, фінансова сторона контракту, як правило, інформація конфіденційна, якою володіють тільки гравець і клуб. Звичайно, я не проти того, щоб моя зарплата підвищувалася. Але при цьому чудово розумію, що це можливо тільки в тому випадку, якщо я проявлю себе в "Динамо" з найкращого боку", - визнає він.

За словами швейцарця, для нього фінансове питання при переході було далеко не головним.

"Найважливіше було - рости як гравець. А в "Динамо" у мене, впевнений, буде можливість підвищувати свою майстерність", - цитує Мехмеда championat.com.

Коментарі ()