Головне

Степаненко: Містер багато що пережив, у нього сильний характер

11.01.2012 17:28 468 0

Мірча Луческу неодмінно повернеться на тренерську лаву "Шахтаря".

Таку думку півзахисник "гірників" Тарас Степаненко висловив у інтерв'ю клубній прес-службі.

"Мені зателефонували родичі, які прочитали новину в Інтернеті. Спочатку не повірив. Потім уже дивився аварію в реконструкції – навіть не знаю, як таке могло статися. Але це життя. Я вірю в те, що Містер скоро видужає і з новими силами повернеться до роботи", - почав він.

"У нього сильний характер, він спортсмен, багато що пережив. Гадаю, що щойно Містер перестане відчувати біль, відчує, що він у порядку – одразу ж повернеться до нас", - впевнений хавбек.

Також Тарас розповів про власну відпустку та процес відновлення після травми.

"Був в Україні. З'їздив у Трускавець, потім повернувся і Новий рік зустрічав удома, з друзями. А Різдво вже в родинному колі. Непогано відпочив", - згадує він.

"Уже минув місяць. Я робив спеціальні легкі вправи й невеликі пробіжки. Ми весь час були на зв'язку з доктором, а зараз уже буде проведено невеликий огляд, де все буде видно. Вони разом із Клеманом Азаром, що відповідає за реабілітацію гравців, складуть мені програму", - продовжив він.

"Поки слід перевірити, що я можу зараз робити. Професор, який мене оперував, сказав: "Коли робиш якусь вправу, головне – щоб без больових відчуттів". Навантаження поступово нарощуватимемо", - резюмував Степаненко.

 

Коментарі ()