Головне

"Карпати" виходять з відпустки

09.01.2012 14:27 511 0

9-го січня у гравців "Карпат" завершується зимова відпустка.

На підопічних Павла Кучерова чекають майже вісім тижнів напружених тренувань, які повинні стати фундаментом успішних виступів у другій частині сезону 2011/2012, пише сайт клубу.

Упрожовж найближчих десяти днів команда пройде медико-біологічне обстеження та низку тестувань. До 21-го січня "Карпати" тренуватимуться у Львові на клубній базі в Брюховичах. Акцент у роботі буде зроблено над усіма видами функціональної підготовки, а заняття відбуватимуться у тренажерному та акробатичному залі.

22-го січня "Карпати" вилетять на перші закордонні збори до Туреччини, де займатимуться до 4-го лютого.

Окрім тренувань, за попередньою домовленістю, "зелено-білі" проведуть і три контрольних спаринги. Першим суперником льів’ян 26-го січня буде варшавська "Легія". В останній день січня "Карпати" зіграють проти бухарестського "Динамо", а 3-го лютого поміряються силами з ФК "Астана" з Казахстану.

Додому карпатівці повернуться 5-го лютого і кілька днів отримають на відпочинок.

Після цього футболісти знову поведуть низку занять у Львові, а 12-го лютого вирушать до Антальї на другий двотижневий збір. На ньому команда також проведе три товариських матчі.

16-го лютого львів’яни зіграють з сербською "Войводиною", а 20-го – з ФК "Вентспілс" із Латвії. Суперник у заключному контрольному спарингу, який заплановано на 26-е лютого, наразі уточнюється.

Того ж дня "Карпати" повернуться до Львова, де й готуватимуться вже безпосередньо до першого офіційного матчу в 2012 році. У грі 21-го туру Прем’єр-ліги "зелено-білі" зіграють в Луганську з місцевою "Зорею". Базовий день туру – 3-є березня.

Коментарі ()