Головне

Стеценко: Постараємося піднятися ближче до призових місць

23.12.2011 14:18 386 0

Дніпропетровський "Дніпро" не може бути задоволений першою половиною сезону, але команда не має іншому вибору, окрім як спробувати хоча б скоротити відстань від трійки лідерів.

Таку думку висловив генеральний директор клубу Андрій Стеценко, котрий взяв участь в опитуванні газети "Команда.

"Зрозуміло, ми не можемо бути задоволені виступом восени. З Кубка і Україною і Ліги Європи "Дніпро", як відомо, вилетів, хоча ми передбачали зовсім інший результат. У чемпіонаті ж ми йдемо на вже порядком обридлому четвертому місці, і при цьому відставання від лідируючої трійки дуже значне", - сказав він.

"Враховуючи наші результати, про які тільки що було сказано, ставити нові завдання на решту десять матчів чемпіонату якось навіть не з руки. Навесні нам нічого не залишається, як би банально це не звучало, окрім як прагнути до перемоги в кожному матчі і намагатися все-таки підібратися ближче до призових місць", - закликав він.

"Улітку нам, незважаючи на всі старання, не вдалося поповнити свої ряди центральним захисником. Так що все заплановане не зробили. Спробуємо заповнити прогалини нинішньою зимою, перш за все, центр оборони", - додав Стеценко.

Коментарі ()