Головне

Сьомін: Ми вибрали правильний напрямок селекції

23.12.2011 10:24 324 0

У міжсезоння перед чемпіонатом 2011/12 років київське "Динамо" провело грамотну селекційну роботу, при цьому відносні невдачі мають пояснення.

Про це газеті "Команда" заявив тренер киян Юрій Сьомін, котрий також висловив думку, що серед тих "динамівців", хто грав у оренді, проявити себе майже нікому не вдалося.

"Найголовніше - було вибрано правильний напрямок. Всі запрошені нами гравці молоді, і в силу цього не кожний може з ходу заявити про себе. Ідейе, на мій погляд, в окремих матчах проявив себе добре, але не було стабільності", - вважає він.

"Коли в Суперкубку проти "Шахтаря" зіграв Аруна, всі відразу заговорили, що це суперпридбання. Але надалі футболіст не витримав конкуренції, нового для нього ритму гри і життя". - визнав Сьомін.

"Дуду давали шанс в окремих матчах, виглядав він непогано, але у зв'язку з високою напругою і необхідністю домагатися результату в кожній зустрічі було недоцільно надавати йому більше ігрового часу". - переконаний росіянин.

Щодо Ескобара і Аді, то про них, на думку Сьоміна, поки говорити не варто.

"Їх взяли на перегляд, це не ті виконавці, на яких ми серйозно розраховували вже цієї осені. Ми їх переглянули, а вони побачили, що з себе представляє "Динамо", - оцінив ситуацію фахівець.

"Що стосується підсилення, то ми хочемо знайти захисника, гравців середини поля та лінії атаки. Група наших футболістів виступала за інші клуби на правах оренди, але мені складно виділити когось із них. Всі віддані в оренду, за винятком Бойка, не зовсім добре себе проявили". - резюмував він.

Коментарі ()