Головне

Буссаіді у "Таврії" стане українцем

23.12.2011 08:44 420 0

Новачок сімферопольської "Таврії" захисник Аніс Буссаіді незабаром отримає український паспорт і не буде підпадати під ліміт на легіонерів.

Про свого улюбленця, що стане гравцем кримської команди, розповів офіційному сайту клуба спортивний директор "Таврії" Дмитро Селюк.

"Буссаіді набагато кваліфікованіший за Марковіча. За проміжок часу з моменту його звільнення з "Металурга" і до приходу в "Таврію" він вже встиг стати чемпіоном Австрії з "Ред Булл", а в минулому році дійшов до 1/8 фіналу Ліги Європи з грецьким ПАОК", - почав він.

"Це досвідчений футболіст, закриває всю бровку, а Марковіч вже не міг бігати по всьому флангу, так як стомлювався, м'яко кажучи. А Буссаіді це може, він підключається і до атак, у нього дуже хороша поперечна передача", - порівняв він гравця з попередником.

"Більше того, Буссаіді грає п'ять позицій: правого захисника, правого півзахисника, центрального захисника, опорного півзахисника і лівого захисника. До того ж, він- українець, і для нас це дуже важливо. У нього дружина - українка, діти - українці. Протягом місяця він повинен отримати український паспорт і він у нас буде, як Дишленковіч в "Металісті", вважатися українцем", - повідомив Селюк.

Грати за національну збірну України Буссаіді не матиме права, адже має чималий досвід виступів у національній збірній Тунісу.

Коментарі ()