Головне

Кополовець: Тепер буду слідкувати за тим, що говорю

22.12.2011 22:42 441 0

Михайло Кополовоцеь не повинен був звинувачувати рефері гри першості з України у підсужуванні "Шахтарю", адже краще від такої заяви не стало нікому.

Про це сам гравець заявив після розгляду справи про його висловлювання на засіданні Контрольно-дисциплінарного комітета ФФУ.

"Мене трохи оштрафували, за довгий язик. Після матчу з "Шахтарем" мене переповнювали емоції, от і сказав зайвого. Тепер буду слідкувати за тим, що говорю, оскільки втрачати гроші і відпускний час через такі от розгляди, чесно кажучи, не дуже хочеться", - сказав вын.

"Вже потім подумав, що не потрібно було. Але ви зрозумійте: прийшли вболівальники, а ми програли "Шахтарю" 0:5, було дуже соромно. І як мені здалося, як мінімум одного з двох пенальті, призначених у наші ворота, не було. Це я і пояснював комітету", - згадує він.

"Повторюся, тепер буду намагатися стримуватися в коментарях. Я людина дуже емоційна, зриваюся, часом так і тягне сказати щось таке. Не дай Бог трапиться ще один такий матч - буду тікати від вас, журналістів", - пожартував Михайло.

Щодо свого переходу до "Чорноморця" в Кополовця поки новин нема, він хоче зустрітися з президентом, переговорити з ним на цю тему, якщо, звичайно, у того знайдеться час, але зараз, Диминського нема в країні, пише sport-express.ua.

Коментарі ()