Головне

"Карпати" назвали імена суперників по спарингах

22.12.2011 21:39 577 0

Імена суперників "Карпат" у контрольних матчах на першому зборі не вражають, втім, ситуація на другому зборі може змінитися.

Такий висновок можна зробити зі списка суперників, котрий офіційному сайту клуба повідомив радник Почесного президента клубу Юрій Дячук-Ставицький.

За його словами, з відпустки команда вийде 9 січня, після чого пройде медико-біологічне обстеження та низку тестувань. До 21 січня "Карпати" тренуватимуться у Львові і працюватимуть над всіма видами функціональної підготовки: у тренажерному та акробатичному залі, на полях зі штучним покриттям тощо.

 22 січня «Карпати» вилетять на перші закордонні збори до Туреччини, де займатимуться до 4 лютого. За попередньою домовленістю «зелено-білі» проведуть три товариські матчі. 26 січня вони зіграють проти варшавської "Легії", 31 січня проти бухарестського "Динамо", 3 лютого проти "Астани" з Казахстану, хоча не виключено, що останнім суперником "Карпат" на перших зборах буде інша команда. 5 лютого львів’яни повернуться додому і кілька днів отримають на відпочинок.

 Після цього футболісти знову попрацюють у Львові і вже 12 лютого вирушать до Антальї на другий двотижневий збір. На ньому команда також проведе три спаринги – з потенційними суперниками наразі ведуться переговори. 26 лютого "Карпати" повернуться до Львова, де й готуватимуться безпосередньо до гостьового матчу проти луганської "Зорі", що відбудеться 3 березня.

Коментарі ()