Головне

Срна: Не жалкую, що не перейшов у велику команду

22.12.2011 19:55 402 0

До чемпіонату наступного літа капітан "Шахтаря" Даріо Срна готуватиметься з посиленим завзяттям, адже його клуб залишився без єврокубкової весни, припинивши боротьбу в Лізі Чемпіонів.

Про це сам хорватський захисник заявив офіційному сайту Європейського футбольного союзу.

"Це не кінець світу. Ми викладаємося на повну - наш президент і тренер знають це. Спробуємо показати кращий результат наступного року", - сказав він.

"Дуже приємно грати й жити в Донецьку. Тут люди обожнюють футбол. Ми працюємо в таких умовах, які, можливо, є не в кожного європейського топ-клубу", - розповів він.

"Я не жалкую про те, що так і не перейшов у велику західноєвропейську команду. І ніколи не жалкуватиму. Якби мені знову довелося пройти цей шлях, я б нічого не змінював", - запевнив Срна.

За його словами, він прийшов у донецьку команду, коли клуб перебував не в найкращому стані, а тепер "Шахтар" входить у коло найкращих клубів Європи.

"Я ношу капітанську пов'язку ось уже п'ять років. Тут я виграв чимало трофеїв, а минулого сезону потрапив у Команди тижня Ліги чемпіонів УЄФА - і це все з "Шахтарем", - згадує він.

"Цього набагато важче досягти з гірниками, аніж із "Барселоною". Для мене це велика честь", - резюмував Даріо.

Коментарі ()