Головне

У Кварцяного не запитували, які судді беруть хабарі?

22.12.2011 19:10 523 0

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний побував на засіданні КДК ФФУ на якому він пояснив звинувачення на адресу арбітрів та співробітників, а також членів комітету арбітрів ФФУ.

"Я нічого особливо не можу коментувати. Мені зачитали рішення, я так все й не запам'ятав, тільки те, що перенесли розгляд питання на 21-е число наступного місяця.

Члени КДК вивчатимуть матеріали та відеодокументи, надані нами. Що відбувалося? Я відповідав на запитання членів дисциплінарного комітету. Мені ставили питання, пов'язані з "Волинню".

Розслідування ведеться. Треба всіх опитати, не тільки мене, для того, щоб розібратися з суддівством. Бачили, яке інтерв'ю Рамос дав? Так от, нехай усі замисляться, треба щось міняти, це зрозуміло", - цитує Кварцяного ua-football.com.

Кварцяний не пояснив, чи запитували в нього про наявні докази хабарництва українських суддів, про що він заявив після гри з "Металістом".

"Дисциплінарний комітет свою роботу робив і робить, а конкретне рішення поки не прийнято. Прийнято те, що матеріали, надані нами, будуть вивчатися і розслідуватися. Ну а суддівська колегія, в свою чергу, повинна надати свої аргументи і пояснити свої професійні дії.

Я все своє надав: 55 жовтих карток, вісім вилучень: дав підтвердження, які були зафіксовані порушення. Ось, віддав, нехай вивчають. А насправді, ми ж не знаємо, як саме вони вивчають, і ви не знаєте - все закрито", - розповів Кварцяний.

Коментарі ()