Головне

Лавренко: "Динамо" і "Шахтар" претендують на Таргамадзе"

22.12.2011 15:13 1112 0

Московське, київське і тбіліське "Динамо", а також донецький "Шахтар" претендують на гравця "Олександрії" Давида Таргамадзе.

Про це розповів президент "Олександрії" Микола Лавренко.

"Можу сказати, що переговорні процеси ведемо одразу з трьома клубами з однією назвою — "Динамо" — із тбіліським, московським та київським. Також свою зацікавленість у послугах Таргамадзе висловив і донецький "Шахтар", із представниками якого ми вже поспілкувалися", - сказав він.

"Окремі ЗМІ вже встигли написати, мовляв, наш гравець уже й контракт підписав із кимось, однак наголошую: жодної конкретики поки не існує. Причиною тому слугує багато різноманітних чинників, основний із яких — особистий контракт футболіста"

Лавренко зазначив, що Таргамадзе може і не залишити "Олександрію".

"Та хочу застерегти всіх, хто уже "засватав" Таргамадзе в інший ФК, — він продовжив контракт із "Олександрією", підписавши нову угоду. Тож якщо пропозицій, які влаштували б мене, не буде, Давид не залишить нашу команду. Якщо ж потенційні покупці запропонують умови вигідні для клубу й Давида, трансфер таки відбудеться, а ми шукатимемо йому заміну", - цитує президента "Олександрії" ukrfootball.in.ua.

Коментарі ()