Головне

Президент "Олександрії": Таргамадзе хочуть два клуби з Москви

21.12.2011 12:17 437 0

Наразі Давид Таргамадзе все ще є гравцем "Олександрії", однак у донецького "Шахтаря", що вже мав стати новим клубом грузина, є серйозні конкуренти.

Про це заявив газеті "Команда" президент "Олександрії" Микола Лавренко, котрий прокоментував чутки про можливий відхід з команди півзахисника.

"Я не виключаю, що ми позбудемося Таргамадзе, оскільки він хоче перейти в іншу команду. Його агент веде переговори відразу з декількома клубами. Проте особисто у мене ні з ким конкретної розмови по трансферу півзахисника грузинського досі не було", - запевнив він.

"Варіант з "Шахтарем"? Знаю, що представники донецького клубу активно цікавилися Таргамадзе. Однак, наскільки мені відомо, до будь-якого футболіста, який бажає стати гірником, ФК "Шахтар" висуває підвищені вимоги. Тому підійде він гранду, невідомо", - вважає він.

"Крім того, Давид їздив до Москви, де серед можливих його роботодавців значиться пара клубів з російської столиці. Що стосується інформації про нібито наявну у нас пропозицію з тбіліського "Динамо", то вона не відповідає дійсності. Справа в тому, що сам Таргамадзе категорично не хоче виступати в Грузії", - зазначив Лавренко.

Водночас він заявив, що сподівається, що Таргамадзе залишиться в теперішній команді і успішно відіграє за неї не тільки у весняній частині поточного чемпіонату, але і аж до 2013 року, коли закінчується термін його чинного контракту.

Коментарі ()