Головне

ФК "Львів" може припинити виступи у першій лізі

20.12.2011 19:00 998 0

Якщо керівництву ФК "Львів" не вдасться знайти інвестора, «городяни» можуть весною відмовитися від участі у розіграші першої ліги.

Про це повідомив президент клубу Ярослав Грисьо.

"Якщо не вдасться набрати кваліфікованих футболістів, ми знімемося зі змагань, а в наступному сезоні заявимося в другу лігу", - заявив Ярослав Антонович.

"До кінця сезону нам ще потрібно провести 13 ігор. Це клубу обійдеться десь в мільйон гривень. Якщо не вдасться запросити тих футболістів, які нам допоможуть залишитися у першій лізі, то не має сенсу взагалі ці ігри проводити і даремно витрачати гроші", - вважає він.

"Але в мене є ще надія на те, що вдасться уникнути такого песимістичного сценарію. Пошук інвестора триває. Для себе визначив – шукатиму джерела фінансування до 1 лютого 2012 року. Якщо до цього часу справа не зрушиться, буду приймати кардинальні рішення", - цитує Грисьо komentator.net

15 грудня футболісти "Львова" вийшли із відпустки. Контракт із клубом має 10 виконавців. Разом з ними тренуються четверо потенційних новобранців, яких наставники "городян" помітили в іграх першості Львівщини.

Коментарі ()