Головне

Базилевич: "Динамо" бере на себе колосальну відповідальність

13.12.2011 11:36 484 0

Із "Олімпійським" стадіоном до київського "Динамо" повертається віра в підтримку теперішніх результатів команди історичними традиціями.

Про це заявив клубній прес-службі легендарний нападник та тренер команди Олег Базилевич.

"Вважаю, відбулася знакова подія - "Динамо" повернулося на "Олімпійський". Звичайно, старий стадіон залишиться для мене більш рідним. Але навіть у його нинішньому вигляді, підходячи до поля, відразу згадується, як забив Яшину, як хтось з партнерів віддав хорошу передачу. Тобто шалено красива оболонка відразу наповнюється життям, історія трансформується в сучасність, тут живе її дух, її ніхто не забув", - почав він.

"Який ігровий момент найбільше запам'ятався? Знаю, що вболівальники часто згадують мій гол, 1961-забитий у му році в "бессарабські" ворота, в яких стояв Лев Яшин. Він у той час користувався величезним авторитетом, тому забитий м'яч став знаковим. А коли пересів на тренерську лаву, безперечно, можу виділити поєдинок проти "Баварії". Його згадую з деяким смутком, адже справа не в тому, що ми тоді перемогли, а в тому, що з цим стадіоном пов'язані наші кращі матчі", - зазначив Базилевич.

"Заповнити стадіон зараз буде дуже важко. "Динамо" бере на себе колосальну відповідальність і повинно грати з повною віддачею, щоб люди приходили з очікуванням великого дійства. У наш час ми завойовували інтерес глядачів рівнем гри команди", - закінчив він.

Коментарі ()